Acquire

Mokka-e

EEN GEDURFDE, ORIGINELE VISIE OP DESIGN EN TECHNOLOGIE KRIJGT VORM. BENT U KLAAR VOOR EEN GEWAAGDE, PURE AANPAK DIE RIJDEN NAAR EEN HEEL NIEUW NIVEAU TILT? ONTDEK NU DE VOLLEDIG NIEUWE ELEKTRISCHE MOKKA-E.

De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl.

VERTROUWEN BIJ LANGE RITTEN.
Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP.

MINDER WACHTEN, MEER DOEN.
Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik* en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

*Theoretische waarde, berekend op basis van een voorlopig WLTP-bereik*** van 322 km. Aan een DC-laadstation (100 kW). Equivalent van het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en de prestaties van het laadstation, de buitentemperatuur en de batterijtemperatuur.

Ontdek een ruimte die getransformeerd werd door een nieuwe richting in Duits design. Het interieur kreeg een volledige digitale detox die de rijervaring naar een ander niveau tilt, versterkt door unieke combinaties van stoffen, sierelementen en hemelbekleding op maat van uw stijl.